Schrevens

Ongevallenverzekering

  
ongevalEen ongeval is snel gebeurd. Tijdens je werkuren ben je verzekerd voor je medische kosten, want je werkgever heeft een arbeidsongevallenverzekering voor je afgesloten. Maar wat met ongevallen in je privé-leven?
  • Er zijn altijd wel medische kosten die je ziekenfonds niet terugbetaalt.
  • Als je niet gehospitaliseerd wordt, zullen je medische kosten ook niet vergoed worden vanuit je hospitalisatieverzekering.
  • Bij een ernstig ongeval kunnen er blijvende letsels optreden. Wat als je in een rolstoel belandt, en er aanpassingen moeten gebeuren aan je huis?

Met een ongevallenverzekering bescherm je jezelf en je gezin voor de financiële gevolgen van een ongeval. Er wordt een vergoeding betaald voor je medische kosten, en in geval van blijvende invaliditeit en overlijden. Er zijn verschillende formules mogelijk.
Verkeersongevallen
Je kan er ook voor kiezen om alleen verkeersongevallen te verzekeren. Wist je dat je als bestuurder van een voertuig niet verzekerd bent voor je lichamelijke letsels wanneer je aansprakelijk bent voor een ongeval? Met een ongevallenverzekering voor verkeersongevallen verzeker je je voor de financiële gevolgen van een ongeval.


Optie zwakke weggebruiker

Als je vaak gaat wandelen of fietsen, kan je ervoor kiezen de optie zwakke weggebruiker bij te verzekeren. Zo ben je als zwakke weggebruiker ook verzekerd voor verkeersongevallen op de openbare weg.

Zijn mijn (klein)kinderen mee verzekerd?

  • Als je de optie 'kinderen' mee opneemt in je verzekering, zijn alle inwonende kinderen mee verzekerd. Zelfs hun speelkameraadjes jonger dan 14 jaar, wanneer die onder jouw toezicht staan.
  • Pas je vaak op je kleinkinderen? Je hebt de mogelijkheid om je kleinkinderen mee op te nemen in je ongevallenverzekering
Terug naar boven