Schrevens

personenwagen

Je bent verplicht om een aansprakelijkheidsverzekering af te sluiten voor alle voertuigen waarmee je op de openbare weg en openbare terreinen komt. Maar je kan ook kiezen voor een uitgebreidere bescherming. Je stelt zelf je verzekering samen, aangepast aan je persoonlijke situatie.

Ongevallenverzekering voor de bestuurder

Wist je dat je als bestuurder van een voertuig niet verzekerd bent voor je lichamelijke letsels als je aansprakelijk bent voor een ongeval?

Meer weten?
Rij je weinig met de wagen?

Noteer je kilometerstand en neem contact op met ons. In veel gevallen kan je hiermee een korting op de premie krijgen.
Wagen verkocht?

Bezorg ons je oude nummerplaat. Wij laten de nummerplaat schrappen bij DIV en kunnen zo je verzekering stopzetten. Heb je de nummerplaat zelf laten schrappen? Bezorg ons het schrappingsbewijs dat je van DIV ontvangen hebt.
Andere wagen gekocht?

We bezorgen je op eenvoudig verzoek en steeds vrijblijvend een offerte. Na je akkoord nemen we alle administratieve taken voor inschrijving en verzekering van de nieuwe wagen van je over. Zo kan je de wagen zorgeloos ophalen bij de verkoper. Welke documenten hebben wij hiervoor nodig?
  • Aanvraag tot inschrijving (roze formulier)
  • Kopie van je aankoopfactuur (indien je een omniumverzekering afsluit)
  • Een kopie van je Car-pass en technische keuring (indien je een tweedehandswagen kocht en een omniumverzekering afsluit)

Lees meer

Simuleer je verkeersbelasting

Wil je weten hoeveel belasting voor inverkeerstelling en verkeersbelasting je voor een voertuig moet betalen? Simuleer het op Belastingportaal Vlaanderen met de online simulatietool.

Vraag je persoonlijke offerte aan

Wens je een offerte voor de verzekering van je voertuig? Je bent van harte welkom op 1 van onze 4 kantoren of vraag online meteen een offerte aan.

Vraag offerte aan
Terug naar boven