Schrevens

Sluiting kantoor Korbeek-Lo

Met de opening van ons nieuwe kantoor in Lubbeek hebben we een eerste stap gezet om onze dienstverlening te optimaliseren. Wij gaan verder op dit elan en brengen onze kennis en expertise maximaal samen, zodat we je kunnen blijven bijstaan met gespecialiseerd advies bij al je complexe en minder complexe verzekeringsvragen.

Dit heeft enkele gevolgen voor de algemene werking van onze agentschappen. Wij willen je dan ook op de hoogte stellen van een aantal belangrijke wijzigingen.

  • Op 3 juli 2021 sluit het agentschap in Korbeek-Lo.
    Je kan vanaf dan terecht in de agentschappen in Boutersem, Lubbeek of Kessel-Lo.

  • Wijziging openingsuren agentschap Boutersem
    Het kantoor in Boutersem zal vanaf 3 juli 2021 enkel nog geopend zijn op maandag (9-12 uur en 14-17 uur), woensdagvoormiddag (9-12 uur) en donderdagvoormiddag (9-12 uur)

  • Wijziging openingsuren agentschap Kessel-Lo
    Het kantoor in Kessel-Lo zal vanaf 3 juli 2021 enkel nog geopend zijn op woensdagnamiddag (14-17 uur).

Met of zonder afspraak?
Je bent meer dan welkom om langs te komen tijdens de openingsuren in onze kantoren van Lubbeek, Boutersem en Kessel-Lo, met of zonder afspraak. Tijdens de openingsuren is er altijd iemand aanwezig.

Passen de nieuwe openingsuren je niet?

Ook buiten deze openingsuren kan je bij ons terecht, maar dan wel op afspraak. Indien je dat wenst kan de afspraak ook bij jou ter plaatse doorgaan. We blijven dus even bereikbaar als voorheen.

Mijn vaste agentschap is Korbeek-Lo. Wat met mijn verzekeringen?
We kunnen je geruststellen. Er verandert voor jou niets, behalve de fysieke locatie van je kantoor. Je verzekeringen worden nog steeds beheerd door je vertrouwde team, al zal dat gebeuren vanuit Lubbeek, Boutersem en Kessel Lo.

Heb je nog vragen?  
Aarzel niet contact op te nemen.
Terug naar boven